“Vastgoed Advocaat Spanje is een samenwerkingsverband tussen Bleijerveld Juridisch advies uit Nederland en Fontan y Zubizarreta Advocaten uit Spanje. Deze samenwerking is ontstaan door de aankoop van mijn vakantiewoning in Spanje.

Dit was voor mij, Arthur Bleijerveld, een lang gekoesterde droom. Ik kwam al mijn hele leven regelmatig in Spanje en was erg benieuwd hoe het kopen van een vakantiewoning zou verlopen. Ik was enigszins op mijn hoede, omdat we allemaal de spookverhalen en de uitspraak ‘mañana mañana’ kennen. Aangezien ik zelf jurist ben, wist ik dat het belangrijk is om een deskundige advocaat in te schakelen voor het aankoopproces.

Mijn eerste kennismaking met Fontan y Zubizarreta Advocaten was erg prettig. Ze namen de tijd om mij via een videogesprek te leren kennen en mijn verhaal aan te horen. Ze legden mij duidelijk uit hoe het proces verloopt en wat de kosten zijn. Dit prettige gevoel bleef het gehele proces. Ik ben vanaf het begin tot het eind volledig ondersteund en op de hoogte gehouden. Ik maakten mij daardoor geen moment zorgen. Inmiddels verblijf ik al meerdere jaren regelmatig met veel plezier in mijn Spaanse vakantiewoning.

Mijn positieve ervaringen met Fontan y Zubizarreta Advocaten is de basis van deze samenwerking. Echte Spaanse advocaten met Spaanse diploma’s en praktijkervaring zijn voor veel Nederlandse klanten een ‘must’, maar de communicatie en juridische documenten zijn in het Spaans met Engelse vertaling. Niet iedereen is deze talen machtig en/of heeft verstand van de juridische teksten.

Daarnaast moeten er ook allerlei zaken in Nederland worden geregeld, bijvoorbeeld het aanvragen van een apostille voor de volmacht. Het is daarom erg prettig bij het aankoopproces ook te beschikken over een Nederlands juridisch contactpersoon. Die kan alles in begrijpelijke taal uitleggen en je assisteren bij de zaken in Nederland. Deze diensten nemen wij (Bleijerveld Juridisch advies) op ons. Zo is uiteindelijk voor de klanten een ideale samenwerking ontstaan, waardoor zij met volledige duidelijkheid en zekerheid hun Spaanse droom kunnen verwezenlijken.”

mr. A.H.C. Bleijerveld

mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld

Bleijerveld Juridisch advies

Bleijerveld Juridisch advies is een juridisch advies kantoor uit Arnhem. Wij hebben jarenlange ervaring met allerlei juridische diensten met betrekking tot onroerend goed en vastgoed. Wij onderscheiden ons met onze laagdrempeligheid in financieel opzicht en in het contact. U betaalt bij ons niet per gewerkte 6 minuten, wij rekenen geen kantoorkosten en werken bijna altijd met vooraf afgesproken vaste prijzen. Wij informeren onze cliënten in duidelijke en begrijpelijke taal. Informeel en persoonlijk contact, waarbij uiteraard wel op een professionele en deskundige wijze de belangen van de cliënt worden gediend.

Group 57Created with Sketch.

Het kantoor Fontán y Zubizarreta Lawyers is in 1987 in Marbella opgericht en gespecialiseerd in vastgoed en buitenlandse investeringen in Spanje. Wij bieden cliënten een zeer persoonlijke en directe service. De advocaten nemen de persoonlijke verantwoordelijkheid voor de zaken die aan ons worden toevertrouwd. Op terreinen die buiten onze expertise vallen werken wij samen met externe adviseurs met hetzelfde profiel als wij om de geest van vertrouwen, verantwoordelijkheid en persoonlijke behandeling te behouden.

Vraag gratis offerte aan of meer informatie

Vul de onderstaande gegevens in

Geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast!

Of neem contact op via

Best Home Plaza

Nog op zoek naar een woning?

Best Home Plaza
is een woonplatform waar u eenvoudig zelf uw droomwoning kunt vinden. De website is overzichtelijk en in het Nederlands.